Ouder en Kind Festival

Stichting Ouder en Kind organiseert een jaarlijks terugkerend festival in Almere voor ouders en kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar met verschillende activiteiten om samen te doen op het gebied van kunst, cultuur, sport, spel en gezondheid.

Dit festival is bedoeld om de relatie tussen ouder en kind te vieren. Er is één ding wat wij als ouders met elkaar gemeen hebben: ongeacht kleur, status, beperking, cultuur, geloof of intelligentieniveau; we willen het allemaal zo goed mogelijk doen voor onze kinderen, dat ze gelukkig opgroeien en het beste uit zichzelf halen.

Dit festival is niet commercieel, de activiteiten worden gratis of tegen een kleine vergoeding aangeboden. Onder deelnemers kunt u veel van de oude bekende organisaties verwachten maar ook veel ZZP-ers en kunstenaars.

Het leukste is dat ook groepen ouders en kinderen activiteiten hebben voorbereid. Stoere vaders en Lieve moeders met Leuke kinderen gaan er voor zorgen dat wij er een onvergetelijk feest van maken! Wees welkom en feest met ons mee!

De zesde (!) editie van het Ouder en Kind Festival zal plaats vinden op 17 juli 2022.

Bekijk hier ook de oudere edities.