Stichting Ouder en Kind heeft weer wat leuks! 

Marjolijn Rijzig, onze Kunstenaar in Focus 2023, werkt met een groep ouders en kinderen aan ons eigen Ouder en Kind Festival lied! 

Voor deze groep is dit dé kans om mee te maken wat er allemaal komt kijken bij het ontstaan van een liedje. Van het bedenken van de tekst, het verzinnen van een melodie tot het uitvoeren en opnemen in een studio.

Het project is al begonnen en zij ontmoeten elkaar op vrijdagmiddagen in ontmoetingscentrum de BuurtSuper in Stedenwijk. De workshops zijn gratis en tot stand gekomen met ondersteuning van Cultuurfonds Almere.

Spits de oren want nu volgt een speciale boodschap..  

Er zijn een aantal mensen die niet wekelijks bij de bijeenkomsten kunnen zijn. Geen zorgen! We hebben een speciale boodschap voor deze ouders en kinderen:

We willen namelijk jouw talent niet missen! Dus, of je nu een geweldige zanger bent, een fantastische gitarist, of een filosofische tekstschrijver, neem het op! Hoe eenvoudig ook, wij zijn super nieuwsgierig naar jouw ideeën.  

We beloven je, het maakt niet uit hoe slecht de opname is, want jouw bijdrage kan het verschil maken. Als jouw talent wordt gekozen, krijg je de kans om met ons mee te gaan naar de studio in juni, waar we jouw bijdrage professioneel opnemen!

Grijp je kans en stuur iets muzikaals in

Dus, pak deze unieke kans en maak deel uit van iets exclusiefs. Stuur je opname in en geef daarbij aan op welke manier jij jouw bijdrage wil leveren. Wil je dat wij jouw tekst inzingen? Prima! Heb je een piano riedeltje die je vindt passen bij de beat? Ook tof! Uiteraard mag je ook zelf komen zingen, wij vinden het superleuk dat je meedoet. Wie weet schitter jij straks op het podium als onderdeel van het festivallied van 2024! 

Stuur een mail met jouw gegevens naar info@sokalmere.nl