De zevende editie van het Ouder en Kind Festival vindt plaats zondag 23 juli op Arnhemplein. Zoals altijd luiden wij de zomervakantie in met gezellige, interessante, verblijdende en leerzame activiteiten voor ouder en kind. Dit jaar hebben wij voor het eerst een thema; muziek!

In iedere cultuur zingen wij voor onze kinderen.

Als baby’s worden wij gedragen en gewiegd en later staan we samen uit volle borst te zingen en te dansen in de keuken.
Muziek – een taal die iedereen begrijpt – verrijkt ons, troost ons, helpt bij de algehele ontwikkeling, maar het is vooral heel gezellig! Dit jaar staan veel activiteiten op het festival in het teken van muziek. Met later dit jaar… een discofeest!!

Neem je favoriete kinderliedje mee

Wij zijn gestart met het verzamelen van (kinder)liedjes, waar ouders en kinderen bijvoorbeeld een speciale herinnering aan hebben, of waarop regelmatig gedanst of meegezongen wordt.
Neem (in gedachte, cassettebandje of een LP of een USB stick) jouw lievelingsliedje mee naar het festival, die gaan wij laten horen, om op deze speciale dag er ook van te genieten, op te dansen of lekker hard mee te zingen.

Het festival begint met een gezamenlijke opening om 13:00.

Wees op tijd want onze trouwe festival goochelaar Gerard Poot gaat een paar zingende, dansende, spelende ouders en kinderen toveren die het festival gaan openen. Hoe gaat hij dat doen? Wees op tijd om dit zelf te zien en mee te maken!
Vergeet niet om jullie liedjes mee te nemen en vooral te genieten van de voorpret!

Wil je van te voren je liedje insturen?

Dat kan! Mail dan naar info@sokalmere.nl zodat je zeker bent van een plek op onze geweldige playlist.
Enne… trek je dans schoenen aan! Wij hebben er enorm veel zin in!

Als je in de gelegenheid bent om ons te ondersteunen als vrijwilliger, wij zijn altijd op zoek naar extra handjes!

?Liefs en een muzikale groet!?

Stichting Ouder en Kind