Kom dit met ons vieren!!!

Voor maar liefst vijftien jaar lang hebben de hartstochtelijke vrijwilligers van het Ouder en Kind Inloop hun ziel en zaligheid gestoken in het organiseren van wekelijkse activiteiten die niet alleen gezellig zijn, maar ook een leerrijk en verbindend karakter hebben. Deze activiteiten zijn een gouden kans voor ouders en verzorgers om samen met hun (klein)kinderen van 0-4 jaar te genieten en te groeien. Hun inzet heeft geleid tot de creatie van een onbetaalbaar en fijnmazig netwerk in de wijk.

Het sociaal netwerk dat dankzij hen is opgebouwd in Stedenwijk, is uitgegroeid tot een stevige basis van ondersteuning en gezelligheid die niet meer weg te denken is uit onze gemeenschap. En nu biedt dit eveneens een fantastische kans voor de “oude OKI-ouders” om de banden aan te halen en herinneringen op te halen na al die jaren.

In een explosie van feestelijk enthousiasme staan we op het punt om terug te kijken op vijftien onvergetelijke jaren van OKI Stedenwijk. Wees dus deel van deze warme viering!

Kom ook naar

Buurtcentrum De Inloop

op
21 april 2024

om
10-12 uur