Woensdag 3 april
13:00 – 16:00
Locatie: Arnhemplein, Almere

Tijdens 2TurvenHoog festival komt Laurent Dupont, artistiek leider van het Franse gezelschap Cie ACTA, naar Arnhemplein om samen met ouders, kinderen, professionals en andere geïnteresseerde een workshop te begeleiden die hij heeft ontwikkeld rondom zijn voorstelling “Le chant de l’arbre”. De basis van deze workshop zijn natuurlijke materialen die wij in de wijk gaan verzamelen.

De workshops zijn voor kinderen, ouders en professionals en vormen ook inspiratiesessies voor kunstenaars waarin ontwikkelde ideeën en praktijken worden doorgegeven. Welkom! Samen gaan we iets moois creëren!

2TurvenHoog is het allerleukste theaterfestival voor allerkleinsten met voorstellingen, muziek en kunstinstallaties voor iedereen van 0-6 jaar en hun volwassen begeleiders. Het festival vindt plaats in de Kunstlinie en in De Nieuwe Bibliotheek in Almere van donderdag 4 tot en met zondag 7 april a.s. Elke dag zijn er meerdere voorstellingen en gratis kunstinstallaties waar kinderen in kunnen spelen. Bekijk het programma op 2turvenhoog.nl/festival