LAAT DE KLEINSTE ONDER ONS DE WERELD VAN HET VOELHOF BELEVEN!

Voor kinderen samen met hun ouders: bezoek het VoelHof tijdens het Terrassen Festival in Almere op 13 t/m 18 april te vinden in Info Centrum Almere.
De kunstinstallatie “VoelHof” was een grote hit tijdens Ouder en Kind Festival 2021.
Daarom gaan de deuren van dit zintuiglijke doolhof nogmaals open voor ouders en kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar. Kinderen kunnen in een wonderlijke wereld van zintuigen verdwalen alleen of samen met hun ouders.

Verschillende kunstenaars verbonden aan het OKF bieden in deze periode ook leuke en interactieve workshops aan voor ouder en kind om samen te doen.
We zien jullie graag allemaal bij het VoelHof en de workshops waarbij jullie heerlijk kunnen experimenteren, op ontdekkingstocht gaan en veel creatief plezier zullen hebben!

De workshops zijn doorlopend van 13.00-16.00 uur, het volgende bieden wij aan:
13 april voor de allerjongste, dreumessen tot 4 jaar, met Cynthia samen Kliederen bij het Kliederlab.
16 april voor alle leeftijden een activiteit van Miss Fly. Ouders en kinderen gaan met Robin samen de kunstenaar in zichzelf ontdekken, een activiteit met papier en kleur.
18 april kunnen kinderen samen met hun ouders een muziekinstrument maken met natuurlijke materialen onder begeleiding van Monique van Yemanja.

VOELHOF STAAT 13 T/M 18 APRIL OP DONJON 3-5 IN INFO CENTRUM, TEGENOVER DE HEMA, NAAST BASIC-FIT. INFO CENTRUM IS DEZE DAGEN GEOPEND VAN 12.00-17.00 UUR EN 17 APRIL GESLOTEN.

VOELHOF IS GEMAAKT DOOR WANDA VAN KONINGSVELD.